UPUTSTVO ZA KUPOVINU

Korak 1: Pretraga proizvoda

Pretragu proizvoda možete započeti na više načina – listanjem kataloga proizvoda, izborom kategorije iz izbornika na glavnoj navigaciji ili upisivanjem naziva proizvoda, kategorije ili ključne reči u polje za pretragu. Katalog proizvoda možete prikazati u Izlistanom ili Mrežnom načinu, a poređati ih po datumu objave, nazivu ili ceni.

Korak 2: Kupovina

Kada pronađete željeni artikal otvorite ga klikom na link u naslovu proizvoda. Na ovoj stranici se možete detaljno informisati o proizvodu, kao i da ostavite preporuku i ocenu. Kupovinu obavljate klikom na dugme „DODAJ U KORPU“. Predhodno je potrebno odabrati iz padajućeg menija varijaciju proizvoda (veličina, pakovanje, boja…), ako se isporučuje u više varijanti, kao i količinu koja je podrazumevano jedan komad. Ukoliko želite naručiti još proizvoda, kliknite na NASTAVI KUPOVINU u PopUp prozoru i tako ćete se vratiti na početnu stranu, gde možete pronaći i druge artikle na isti način, a Vaš prethodni artikal će ostati u korpi. U drugom slučaju, ako je u korpi sve što ste želeli, kliknite na link PORUDŽBENICA, takođe u otvorenom PopUp prozoru. U svakom trenutku možete videti sadržaj korpe u podnožju stranice (footer-u) i promeniti količinu ili izbaciti proizvode za koje ste se predomislili, kao i da pristupite svom korisničkom nalogu ukoliko ste registrovani kupac.

Korak 3: Poručivanje

Pre samog poručivanja možete pregledati sadržaj korpe i  ukoliko je potrebno, korigovati sadržaj ili količinu. Dalje, na istoj stranici, potrebno je da izračunate dostavu, unesete podatke o poručiocu i adresi dostave. Proizvodi mogu biti isporučeni na Vašu ili adresu osobe koju želite da iznenadite i obradujete. Ako je adresa poručioca i dostave ista, čekirajte opciju ISTI PODACI da ih ne biste unosili dva puta. Takođe, treba upisati ostale podatke koji mogu uticati na dostavu, npr. vreme kada ste dostupni na adresi (kurirska služba obično isporučuje robu do 16.30h, subotom samo za veće gradske sredine, a nedeljom ne radi). Nakon toga kliknite na polje „PLAĆANJE“. Trenutno, na raspolaganju je samo plaćanje pouzećem – prilikom dostave. Ukoliko imate PROMO KOD, unesite broj koda te kliknite na „PRIMENI KOD“ kako bi se Vaš popust obračunao. Klikom na „ZAVRŠI PORUDŽBINU“ Vaša porudžbina je u potpunosti kompletirana.

Dostava i plaćanje

Isporuka porudžbine stiže na Vašu adresu u roku od 1-5 radnih dana od trenutka kada ste završili porudžbinu. Kurirska služba vrši dostavu u naše ime i doći će na Vašu adresu i isporučiti pošiljku prema uslovima koje ste Vi odredili – uvažavajući Vaše napomene vezano za adresu, Vašu dostupnost za preuzimanje pošiljke i način plaćanja. Ukoliko ste odabrali način plaćanja Pouzećem – prilikom preuzimanja, onda ćete platiti kuriru koji Vam dostavi porudžbinu. Cena dostave je oko 350,00 din sa PDV-om.